Autor |
Miau |
Trimis: Miercuri 02 August 2006 0:19:00 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
|
Sumi te rog frumos sa-ti gasesti cuvintele nu te luaa de pisicutza.......ca pun ratusca pe tine.......
P.S. nu mai stiu daca chiar eu am scris aia .....e posibil ca fata din mine sa fi scris si nu matza..........
cetatean......hmm.......... vedem noi....domnisorule.....  _________________ Politehnica Timisoara
 |
|
Sus |
|
 |
iaia |
Trimis: Duminică 15 Octombrie 2006 11:16:44 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 23/Iul/2006 Mesaje: 1009 Locaţie / Oraş: somewhere @ the seaside
|
ac milan rulzzz!!! echipa mea preferata din italia (alaturi de as roma).nici nu stiu cine as vrea sa ia campionatul in italia...cred ca cel mai bine ar fi sa ia ac milan si as roma sa ia cupa si sa iasa pe 2 in campionat..voi ce ziceti? _________________
[ http://words2worlds.wordpress.com ]
fericirea e ceva care NU se atinge niciodata, dar in cautarea ei MERITA SA ALERGI TOATA VIATA!
 |
|
Sus |
|
 |
SailorMoon |
Trimis: Duminică 29 Octombrie 2006 14:53:44 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 475 Locaţie / Oraş: to the moon and back
|
|
Sus |
|
 |
KTD |
Trimis: Sâmbătă 04 Noiembrie 2006 1:26:50 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 867 Locaţie / Oraş: unknown
|
Inter va lua campionatul!!! .gif) _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
 |
SailorMoon |
Trimis: Sâmbătă 04 Noiembrie 2006 2:32:52 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®

|
|
Sus |
|
 |
KTD |
Trimis: Sâmbătă 04 Noiembrie 2006 2:45:36 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®

|
iaia_rapidista a scris: |
ac milan rulzzz!!! echipa mea preferata din italia (alaturi de as roma).nici nu stiu cine as vrea sa ia campionatul in italia...cred ca cel mai bine ar fi sa ia ac milan si as roma sa ia cupa si sa iasa pe 2 in campionat..voi ce ziceti? |
I-am raspuns distinsei domnisoare...Doar eu cu Miau? pai deja e de o brigada... AC Milan e un mit frumos al fotbalului...un mit inventat...pe banii lui Berlusconi. _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
 |
john85_2005 |
Trimis: Sâmbătă 04 Noiembrie 2006 19:56:06 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 52 Locaţie / Oraş: Galati
|
Mit inventat??? Cand a luat Berlusconi echipa avea deja liga campionilor in vitrina(si nu o data). Ok SA zicem ca ai dreptate...atunci pot sa zic si eu clat ca inter...e mit inventat(de looseri) de Massimmo Moratti. Asa ca ciocu mic si valea. _________________ 100% Visiniu |
|
Sus |
|
 |
KTD |
Trimis: Sâmbătă 04 Noiembrie 2006 22:22:09 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®

|
Moratti nu a fost premier...Din cate stiu eu. _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
 |
john85_2005 |
Trimis: Duminică 05 Noiembrie 2006 5:52:01 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 52 Locaţie / Oraş: Galati
|
Mama mai terminat....cat a fost premier 20 de ani??? De atat timp e la echipa sa stii si tu. Si inca ceva a luat echipa din B si a duso undei locul. Copos a fost vicepremier si cea facut?? _________________ 100% Visiniu |
|
Sus |
|
 |
KTD |
Trimis: Duminică 05 Noiembrie 2006 19:32:49 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®

|
Din alea 17 titluri ale lui AC Milan , 7 au fost de cand e Berlusconi. Tinind cont de faptul ca au fost implicati in scandalul arbitrilor, eu cred ca si in trecut au fost "manarii". Si Copos a luat echipa din B, dar nu are atatia $$$ sau influenta. Si parca a dus-o pana in sferturile UEFA. Si a luat 2/3 din titluri cu el la conducere (acu sa nu crezi ca-l apreciez ca persoana!). Nu-si are loc comparatia asta aici. Inter a fost singura "naiva" pentru ca nu s-a bagat la aranjamente. Sau singura "curata". Depinde cum o iei. _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
 |
Miau |
Trimis: Duminică 05 Noiembrie 2006 21:37:43 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

|
Hai sa nu pupam in cur acuma tot....Inter e Inter...au facut si eu aranjamente ...dar nu atat de multa fata de alte echipe....
Inter e o echipa nebuna......si rezultatele arata faptul asta....si poate din cauza asta e iubita asa de mult echipa asta..
Forza INTER _________________ Politehnica Timisoara
 |
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Duminică 06 Mai 2007 14:31:29 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locaţie / Oraş: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
- si ca sa va dati seama de la ce meci sunt facute pozele...
 _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
rapidist suta la suta |
Trimis: Joi 24 Mai 2007 6:44:53 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®

Data înscrierii: 08/Iun/2006 Mesaje: 247 Locaţie / Oraş: Bucuresti Nord-Vest
|
Forza MILAAAAAN !!! campionii Europei  _________________ La puscarie , mITICA la puscarie !!! |
|
Sus |
|
 |
Miau |
Trimis: Joi 24 Mai 2007 8:18:30 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

|
un singur club....... un singur oras.........  _________________ Politehnica Timisoara
 |
|
Sus |
|
 |
vitman |
Trimis: Joi 24 Mai 2007 11:10:40 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 609 Locaţie / Oraş: Meandrele concretului
|
|
Sus |
|
 |
SailorMoon |
Trimis: Joi 24 Mai 2007 23:29:04 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®

|
si eu care credeam ca Timisoara.......ntz, ntz, ntz  _________________ Viata e distractiva doar daca esti senil, ba! [Ombladon] |
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Vineri 25 Mai 2007 0:46:28 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2642 Locaţie / Oraş: la 10 min de stadion
|
stiu ca imi iau multe injuraturi pt postu asta..da nu ma pot abtine
milan milan va' fan' culo milan milan va' fan' culo
si...Forzaaaaa Romaaaaaaa sempre romanista e nn milanista
Forzaaaaaa Torooooo
|
 |
Adi |
Trimis: Vineri 25 Mai 2007 10:39:40 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MEMBER

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 1677 Locaţie / Oraş: Bucuresti
|
milan - mu si roma - mu aici diferenta
am vb cu un om fericit dupa finala era la paris dar locuieste la auxerre cu prietenii si urla milan milan pe strazile parisului _________________ NICIODATA NU SPUNE NICIODATA
http://www.RapidFans.ro
 |
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Vineri 25 Mai 2007 15:39:15 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locaţie / Oraş: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
ps pt Lacra: te`as ruga sa postezi la topicurile cu echipele tale favorite. nu da dovada de om frustrat...stii bine ca nu imi plac chestiile de genul asta. eu daca am postat pe topicul de la Torino..macar am pus niste poze interesante...pe care tu de exemplu nu ai avut timp sa le cauti pe net. nu vreau sa ajungem sa ne "balacarim" pe forum..asa ca te rog sa nu mai postezi pe aici.... _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
pro_fotbal |
Trimis: Joi 19 Iulie 2007 22:23:51 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS

Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 9 Locaţie / Oraş: Bucuresti, Cluj Napoca
|